Projecten – vervolg

2011

Snoezelbeamer
Dankzij het bedrijf Ecolab Productions uit Nieuwegein konden we een snoezelbeamer aanschaffen. Een snoezelbeamer projecteert rustgevende beelden en effecten op het plafond. Zo kunnen ook kinderen die voornamelijk liggen hier van genieten en lekker ontspannen. Ecolab Productions bedankt voor de donatie.

2006

Binnenzandspeelruimte

Dank zij een grote gift van de Marnix Stichting werd een oud en kale binnen zandspeelruimte omgebouwd tot een zandspeelruimte met als thema zee, strand. Er wordt met heel veel plezier winter en zomer in deze grote ruimte gespeeld. Voor deze speciale kinderen is ervaren door middel van de zintuigen belangrijk. En dat kan dankzij deze sponsor in een fantastische veilige omgeving.

2004-2005

Het speelplein

Dit project was de aanleiding voor het ontstaan van de Vrienden en grootste project tot nu toe. Dankzij vele sponsors werd het heel grote kale, lege, schoolplein omgetoverd tot een echt speelplein waar alle kinderen zich veilig kunnen vermaken. Zo kwam er een rolstoeldraaimolen en een (lig)schommels, klim huis met glijbaan, loophelling, en zandspeeltoestel. Het hek werd volledig vernieuwd zodat de kinderen er niet meer overheen konden klimmen. En daarnaast kwamen er diverse nieuwe driewielfietsen, skelter, tandems!

Sponsors van Actie Speelplein waren: Nuts Ohra, Stinafo, Kinderpostzegels, KF Heinfonds, Van Tellingen-Pul Stichting, VSB fonds, NSGK, Stichting Reinaerde.”Het ‘rijdend materieel’ (diverse aangepaste fietsen) werd gesponsord door: Fortis, Agis, Rotary club Driebergen Rijssenburg, Achmea Holding, vele particuliere giften van ouders en verwanten, opbrengst rommelmarkt, leveranciers De Berk.