Sponsoractie #teamkarlijn groot succes

Tijdens de Halve Marathon in maart heeft Team Karlijn over het parcours in Utrecht gelopen met Karlijn in de buggy. Een zeer geweldige en bijzondere ervaring om als groep te mogen lopen. In totaal heeft Team Karlijn ruim 15.000,- euro opgehaald. Wat gaat er met het sponsorgeld gebeuren? De audio en visuele apparatuur zijn na de verbouwing van De Berk niet vervangen, maar zijn (deels) wel aan vervanging toe. De TV in de lokalen heeft nog een beeldbuis. En de radio is klein en oud.

We zijn druk bezig met het vervolg voor Team Karlijn, namelijk de juiste audio & visuals aanschaffen. Samen met De Berk zijn we een inventarisatie aan het maken van de spullen. En we hebben contact met partijen die de spullen kunnen leveren. Eind deze maand hopen we de lijst compleet te hebben en kunnen we gaan bestellen. Doel is om in juni het traject af te ronden.