Fantastische opbrengst motorcross voor De Berk

Op 11 juli hield motorcross vereniging SALZ haar jaarlijkse twee uurscross. De deelnemers moesten in teams van twee zoveel mogelijk rondes afleggen in twee uur. Dit jaar verliep het een klein beetje anders. De opbrengst ging namelijk naar Reinaerde Kinderdagcentrum de Berk in Zeist, een dagopvang voor beperkte kinderen.  Ondanks de warmte gingen 48 teams de strijd aan. Het was ontzettend zwaar, twee uur lang op een crossmotor over een baan heen crossen vergt erg veel van de rijders. Het was een spannende strijd tussen de eerste twee teams. Regelmatig wisselden zij van positie, maar uiteindelijk bemachtigden Erwin Parmentier en Stefan Jongewaard de koppositie en stonden deze niet meer af.
Het grote aantal rijders zorgde ook voor een grote opbrengst. Wel € 1187,93 doneerde msv SALZ aan Reinaerde Kinderdagcentrum de Berk in Zeist. De kinderen kwamen het spektakel bekijken en aansluitend konden zij zelf de cheque in handen nemen. Al met al was het een geslaagde dag!