Banierhuis sponsort elektrische rolstoelfiets

Wat voor velen niet meer dan normaal is, is voor de kinderen op Kinderdagcentrum De Berk vaak niet weggelegd. Zo ook heerlijk op de fiets stappen en de wind in de haren voelen. Daar is door Banierhuis Zeist verandering in gekomen. Op woensdag 26 november jl. heeft De Berk een nieuwe elektrische rolstoelfiets in ontvangst mogen nemen. UBannierhuis levert bijzondere fiets voor kinder rolstoelen  bij reinaerde de berkit handen van William van de Haar van hoofdsponsor Banierhuis Zeist mocht bestuurslid Meriam Leijte van Stichting Vrienden van De Berk de rolstoelfiets in ontvangst nemen.

Deze feestelijke gelegenheid werd bijgewoond door kinderen en medewerkers van De Berk als ook Andreas Trauernicht (Regiomanager Zeist Reinaerde) en wethouder Johan Varkevisser. Vanaf nu kunnen ook de kinderen in een rolstoel ook genieten van fietsen in het mooie Zeist.