Sponsoractie #TeamKarlijn

Karlijn is meervoudig complex gehandicapt. Dat maakt haar, net als alle kinderen, uniek en bijzonder. Het betekent ook dat Karlijn veel zorg nodig heeft. Daarbij worden Karlijn en haar ouders geweldig ondersteund door Kinderdagcentrum De Berk. Karlijn kan enorm genieten, waarbij DVD’s kijken en muziek luisteren zichtbaar plezier geven. Dit geldt voor Karlijn, en voor alle kinderen op De Berk.

Met de sponsoractie #TeamKarlijn voor De Berk wil #TeamKarlijn een substantieel bedrag op te halen voor de aanschaf van audio & visuele apparatuur. Zo heeft de TV in de lokalen heeft nog een beeldbuis en is de radio klein en oud. Daarom heeft #TeamKarlijn zich tot doel gesteld om de bestaande audio en visuele apparatuur te vervangen door nieuwe en moderne apparatuur. Denk hierbij aan een platte televisie, streaming radio / video en draadloze luidsprekers. Daarmee kunnen de kinderen nog meer gaan genieten van de leuke films en prachtige muziek en daarin ook nieuwe mogelijkheden ontdekken samen met de begeleiders.

De sponsoractie is gericht op de Halve Marathon van Utrecht op 19 maart 2017. Zie utrechtmarathon.com. Tijdens de Halve Marathon duwen de lopers van #TeamKarlijn als groep Karlijn in een buggy over het parcours in Utrecht. Een geweldige en bijzondere ervaring. Hoe kun je #TeamKarlijn sponsoren en bijvoorbeeld zelf meelopen? Ga dan naar www.teamkarlijn.nl